"Sagardoa turismoan eta osteleritzan" jardunaldia

2013/12/10 Jardunaldia
Abenduaren 18an, Igeldoko Calonge sagardotegian, arratsaldeko 15:00etan.

Sagardogile, ostalari eta interesa duen jendeari zuzenduta dago. Unai Agirre, Jakoba Errekondo eta Mikel Garaizabal enologoaren eskutik emango da jardunaldi hau eta gainera, sagardo dastatze praktiko batekin bukatuko da.

Programazioa: 
 
  • 15:00etan: SAGARDOGILEENTZAT

Zer eskaini liezaioke turismoak sagardotegiei eta sagardo munduari.

Turismoa ulertzeko oinarriak azalduko dira eta sagardo munduari irekitzen zaizkion aukera desberdinak azaldu, zenbait adibide praktikorekin.

 
  • 16:00etan: OSTALARIENTZAT

Sagardoa: osteleritzarako aukera bat
Sagardoak ostalaritzari urteetan gutxi garatutako ate bat zabaltzen dio. Historia eta zenbait adibide aintzat hartuta aukera hauek sakonduko dira.
Hizlariak: Jakoba Errekondo eta Unai Agirre

 
  • 17:00etan: GUZTIENTZAT

Sagardoa ostalaritzan: gaurko eta etorkizuneko aukerak eta erronkak. 
Sagardoak, produktuaren ezagutzatik hasita ostalariei zein aukera eskaintzen dizkien ezalduko da dastatze praktiko batekin.
Gidaria: Mikel Garaizabal sumiller eta enologoa.

 

IZENA EMATEKO: 943 33 68 11 edo turismoa@sagardotegiak.com